HOME | KOLLEKTIEF VOOR LEVENSKUNST | BLIKWISSELINGEN | LINKS | CONTACT

laatste update: 6 januari 2013

Kollektief voor levenskunst

Elke weg is een poging om een probleem op te lossen.
Elk pad is het antwoord op een vraag.

Mission statement
Wij willen mensen die zelf verantwoordelijkheid willen dragen en die met andere mensen van gedachten willen wisselen over essentiële levensvragen een platform bieden. Dit doen wij door lezingen, workshops en cursussen te geven gericht op het verkennen van levensvragen op verschillende gebieden. Dit kan leiden tot bewustwording van wie en hoe wij als mensen zijn en van onze eigen beperkingen en mogelijkheden.

Het Kollektief biedt de mogelijkheid tot bezinning op verschillende gebieden van het menselijk bestaan zoals handelen, kennis, kunst en cultuur.

We willen mensen stimuleren om tot een intenser contact met hun directe omgeving te komen door met meer aandacht en verwondering de wereld om hen heen te bezien.

Allen bekijken we de wereld door een bepaalde bril. Wij willen mensen uitdagen vaste kaders te laten varen en waarde-oordelen te herzien.

In een mensenleven zijn er talloze momenten waarop overgangen plaatsvinden. Wij willen mensen stimuleren die overgangen bewuster door te maken en hier een actieve rol in te spelen.

Door wie en wat raken we geïnspireerd en geïntrigeerd? Antwoorden op deze vragen zetten we in om een brug te slaan tussen individu en collectief en tussen natuur en cultuur.

We beogen geen godsdienst te bedrijven, therapie te geven of new age ideeën uit te dragen.

 

In Luce logo

IN LUCE VIVE
is Latijn en betekent:
leef in het licht

Wie zijn wij?

esther

Esther Sulkers: kinderverpleegkundige, gedragswetenschapper, bruisend van ideeën

bert

Bert de Vries: docent filosofie, kritisch denker

emke

onze adviseur Emke de Vries-Westers: psychologe, enthousiast over levenskunstPowered by Wilful Art A.J. de Vries